Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 24)

 • Scoor mee met Go Heracles en de Bibliotheek! Bekijk details

  23 februari 2024

  Scoor een Boek! is een leesproject voor groep 5 en 6 dat de Bibliotheek Tubbergen met Heracles organiseert. Veel scholen in Tubbergen doen eraan mee, maar ook thuis kun je met ons boeken scoren.

 • Hulp bij de belastingaangifte Bekijk details

  14 februari 2024

  Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus. De Bibliotheek gaat inwoners van de gemeente Tubbergen daarbij helpen.

 • Op de Moto Guzzi de Wereld Rond Bekijk details

  7 februari 2024

  “Vrijheid is een keuze” door Paul van Hooff. Deze bijzondere mooie voorstelling vindt plaats in Kulturhus Borne.

 • De beste voorlezer van de gemeente Tubbergen is Joep Zanderink Bekijk details

  6 februari 2024

  Tubbergen – Joep Zanderink van de Aloysiusschool uit Geesteren heeft afgelopen woensdag 31 januari de eerste ronde van De Nationale Voorleeswedstrijd 2024 gewonnen, die Bibliotheek Tubbergen organiseerde in de theaterzaal van basisschool De Wiekslag. “Ik ben blij en best wel trots op mezelf. Dit had ik niet verwacht”, vertelde hij na afloop. Joep was als laatste aan de beurt en het publiek hing aan zijn lippen, toen hij een fragment voorlas uit het boek Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl....

 • Inloggen Online Bibliotheek Bekijk details

  29 januari 2024

  De wijze van inloggen bij de Online Bibliotheek is veranderd. Het kan zijn dat je daardoor op maandag 29 januari en op dinsdag 30 januari problemen ondervindt bij het inloggen bij de Online Bibliotheek.

 • De Bibliotheek bruist tijdens De Nationale Voorleesdagen 2024 : volop Voorleesplezier! Bekijk details

  29 december 2023

  Bibliotheek Tubbergen bruist tijdens De Nationale Voorleesdagen 2024. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Daarom vinden van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari 2024 leuke voorleesactiviteiten plaats in de bibliotheek.

 • Nieuw initiatief Deelkastje Bekijk details

  15 december 2023

  Weggooien is zonde? Dat vinden de initiatiefnemers van het nieuwe initiatief Deelkastjes, Astrid Wessling en Anne Lansink van Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland, ook. “Je kent het misschien wel, levensmiddelen of verzorgingsproducten belandenachterin de kast en worden zonder te openen weggegooid. Terwijl je er misschien nog iemand anders blij mee kunt maken.”

 • Nieuwe tarieven per 1 januari 2024 Bekijk details

  30 november 2023

  Vanaf 1 januari 2024 passen we ons tarief aan voor het standaard abonnement naar €50,- per jaar. De overige tarieven blijven gelden als voorheen. Voor de jeugd t/m 17 jaar blijft het gratis.

 • Cadeautip! Een cadeaubon voor een bibliotheekabonnement Bekijk details

  30 november 2023

  Wie geef jij een Bibliotheek Cadeaubon tijdens de feestdagen?

 • Openingstijden tijdens de feestdagen Bekijk details

  30 november 2023

  De feestdagen komen eraan! Tijd om met een goed boek op de bank te kruipen. Zorg dat je op tijd je boeken binnen hebt, want we hanteren tijdens deze decemberdagen speciale openingstijden.

Paginanavigatie