Bibliotheekonderzoek

Homepagina


Help ons om de Bibliotheek verder te verbeteren

De Bibliotheek is van iedereen! Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening over de Bibliotheek Tubbergen. Ook als je geen lid bent, willen we je van harte uitnodigen om mee te doen aan het onderzoek. Doe je mee aan het onderzoek dan maak je automatisch kans op een diner voor twee bij 't Oale Roadhoes in Tubbergen! 

We zijn continue op zoek naar hoe we jou beter van dienst kunnen zijn. Daarom hebben we dit onderzoek opgezet naar de maatschappelijke waarde en de impact van de Bibliotheek op alle inwoners van de gemeente Tubbergen. We willen graag van jou weten of wij de dingen doen die jij van ons verwacht of graag van ons zou willen zien.

Laat ons weten wat jij vindt. Vul de vragenlijsten in die op jou van toepassing zijn en help mee!


 • Leden

  Ben jij al lid van de Bibliotheek? Wat goed om te horen! In dat geval willen we je verzoeken de vragenlijst voor leden in te vullen.

  Start de vragenlijst voor leden >

 • Bezoekers

  Ben je geen lid, maar kom je wel eens in de Bibliotheek? Bijvoorbeeld om de krant te lezen of om te studeren. Vul dan de vragenlijst voor bezoekers in.

  Start de vragenlijst voor bezoekers >

 • Niet-leden

  Speelt de Bibliotheek op dit moment helemaal geen rol in je leven? Dan willen we je verzoeken de vragenlijst voor niet-leden in te vullen.

  Start de vragenlijst voor niet-leden >


Mijlpalen

Natuurlijk zijn we ook hartstikke trots op alles wat de afgelopen tijd al hebben bereikt. Hieronder vind je een paar recente voorbeelden:

Bankinformatiepunt

We zijn uitgekozen als één van de zes pilotlocaties in heel Nederland voor een bankinformatiepunt!

Meer informatie

Top 4 meeste uitleningen

We staan op plek 2 en 4 in de landelijke lijst met meeste uitleningen van Mark Deckers!

Bekijk de lijst

Toekenning SPUK-aanvraag

We hebben in samenwerking met de gemeente een belangrijke landelijke subsidie binnengehaald!

Lees meer